KUTUP SOĞUTMA FOÇA - Ferroli Doğalgazlı Ürünler Yetkili Servisi

KUTUP SOĞUTMA FOÇA - Ferroli Doğalgazlı Ürünler Yetkili Servisi

Kutup Soğutma Foça - İzmir

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster

Yorum Yaz

Lütfen Puan veriniz !

Lütfen yorumunuzu yazınız. Küfür, Hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.

KUTUP SOĞUTMA, İzmir Foça ilçede yer almakta olup, KOMBİ + KAZAN-BRULÖR + YOĞUŞMALI KAZAN + KLIMA + CHILLER ISIPOMPASI + TERMOSİFHON branşlarında FERROLİ ve diğer önde gelen markaların teknik servis hizmetlerini vermektedir.

Merkezi Ümraniye’de bulunan FERROLI A.S.’nin. Dünya standartlarında üretilen FERROLI ürünleri, FERROLI TÜRKİYE'nin güleryüzlü ve tecrübeli satış organizasyonu ve yetkili satıcı ağı sayesinde tüketici ile buluşmaktadır.

FERROLI firması satış noktası ve yetkili servisleri ile tüm Türkiye’de hizmet vermektedir. Yetkili satıcıları genellikle taahhütçü firmalardan oluşan FERROLI, aynı zamanda toplu konut ve endüstriyel satışlar da gerçekleştirmektedir.

Gittikçe artan tüketim bilinci, tüketicinin artan araştırma ve öğrenme ihtiyacı, firmaları kendilerini sürekli geliştirmeye yöneltmiştir. Bu sebeple FERROLI, yetkili satıcılarını ve teknik servislerini bölgesel ve il bazındaki eğitim toplantılarıyla; montaj ve teknik unsurların yanı sıra, serviste ve mağazada davranış, kalite ve yönetim konularında da bilgilendirmeye devam etmektedir. Doğalgazlı ürünlerin satış ve teknik servis hizmetlerini veren lider bir firma olarak FERROLI, 24 saat içinde bakım ve garantili teknik servis hizmeti veren, kaliteli, yaygın ve güvenilir yetkili servisleri, %100 müşteri memnuniyetini hedefleyen fiyat ve hizmet anlayışı ile "FERROLI Kalitesi"ni yaratmıştır.



Bölgemizde ve Türkiye’de iklimlendirme sektörünün en önemli oyuncusundan biri olmak için Ferroli’yi “en güvenilir ve ulaşılabilir” marka konumuna getirmek

Isıtma soğutma sistemleri pazarında ürün ve hizmetlerimizi sürekli olarak geliştirerek, performansımızla en iyi olma hedefimize ulaşırken, insanı ve çevreyi korumak ve ülke yararını ön planda tutmak.



Anahtar Kelimeler: ferroli, ferroli kombi, ferroli su isiticilari, ferroli termostatlar, ferroli kazanlar, ferroli servis, ferroli yetkili servis, ferroli teknik servis,

Tüm Servis Kategorileri