Merkez Servis - CVS Elektronik Ürünler Yetkili Servisi

Merkez Servis - CVS Elektronik Ürünler Yetkili Servisi

İstoç 5. Ada No:47/49 Bağcılar - İstanbul

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster
Çok İyi
0% (0)
İyi
0% (0)
Orta
100% (1)
Kötü
0% (0)
Çok Kötü
0% (0)
Ortalama Puan

3

1 yorum 1029

Yorumlar

Yorumları Filtrele
Tüm Yorumlar

Merkez Servis - CVS Elektronik Ürünler Yetkili Servisi 'ne ait 1 Değerlendirme Bulunmaktadır

GS
GÜLDANİYE SOFU 03.02.2021

Sayın yetkili, 2016 yılında CVS DN 1907 model ve hala kullanmakta olduğum kahve makinamın cam haznesi kırıldı. Ancak ne yazık ki internette bulamıyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler..

Yorum Yaz

Lütfen Puan veriniz !

Lütfen yorumunuzu yazınız. Küfür, Hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.

Merkez Servis - CVS Elektronik Ürünler Yetkili Servisi, İstanbul Bağcılar İlçesinde yer almaktadır. CVS Markalı ve diğer markaların Küçük Ev Aletleri, Kişisel Bakım Ürünleri, Ev Elektroniği ile tost makinasından saç şekillendiricilere, Uydu Cihazlarından, İklimlendirme ürünlerine kadar 400’den fazla ürün çeşidine yetkili teknik servis hizmetlerini yapmaktadır.

CVS İlk yılllar da ithalat ve montaj ürünleriyle, bilgisayar bileşenleri sektöründe hizmet veren, kaliteli ürün politikası, tüketiciye verdiği önem ve hizmet anlayışı ile kısa sürede sektöründe ön plana çıkmaya başladı ve ürün çeşitlerini arttırdı. İSTOÇ’ta bulunan genel merkez ve teşhir alanının yanı sıra Halkalı’daki 7500 metrekarelik üretim, depolama ve lojistik merkezinin ve Başakşehir’deki 10.000 metrekare depolama alanının faaliyete geçmesi ile Küçük Ev Aletleri, Kişisel Bakım Ürünleri ve Ev Elektroniği üzerine de her ihtiyaca cevap verebilecek ürünler sunmaya başladı.

 



Bugün, tost makinasından saç şekillendiricilere, Uydu Cihazlarından, İklimlendirme ürünlerine kadar 400’den fazla ürün çeşidi ile büyük bir aile ve marka olan CVS, 2000’nin üzerinde deneyimli ve güler yüzlü satış noktasıyla, Türkiye’nin her köşesine yayılmış 362 yetkili servisiyle, 16 ülkeye ihracatıyla, yıllık 5 milyon adetlik bir satış rakamıyla sektöründe önemli bir yere geldi. 2012 yılında Home Collection serisi ile porselen ve çelik mutfak ürünleri gamında da estetik ve nitelikli çeşitlerle tüketiciye ulaşan CVS, Gebze’de yeni inşa edilen tesislerinde ürün ve hizmet kalitesini her geçen gün arttırarak ülkemizin üretimine ve istihdamına katkıda bulunmayı hedefliyor.



Anahtar Kelimeler: cvs, cvs servis, cvs yetkili servis, cvs teknik servis, cvs elektronik, cvs elektronik urunler, cvs kucuk ev aletleri, cvs kisisel bakim, cvs ev elektronigi, cvs uydu cihazlari, cvs tost makinalari, cvs iklimlendirme urunleri,

Tüm Servis Kategorileri