Alperin - SIF JCB İş Makinaları Yetkili Servisi

Alperin - SIF JCB İş Makinaları Yetkili Servisi

6172 Sok. Karacaoğlan Mah. No: 28 Bornova-Işıkkent / İzmir Bornova - İzmir

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster

Yorum Yaz

Lütfen Puan veriniz !

Lütfen yorumunuzu yazınız. Küfür, Hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.

SIF Hakkında

1956 yılında Sezai Türkeş-Feyzi Akkaya tarafından kurulan ve bir STFA ve Işıklar Holding kuruluşu olan SİF Otomotiv, o zamandan beri iş makinası sektöründe hizmet veriyor.

JCB marka iş makinalarının satış ve pazarlamasını SİF İş Makinaları adı altında sürdüren SİF Otomotiv, İstanbul, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır ve İzmir'de yer alan satış noktaları, İstanbul, Bursa ve Ankara'da bulunan merkez servisleri ve yurt geneline yayılmış 34 yetkili servisi ile Türkiye'nin dört bir yanına süratli hizmet sunuyor.

Pazar taleplerindeki değişiklikleri en iyi şekilde karşılamak amacıyla ürün hattını genişleten SİF İş Makinaları, JCB marka kazıcı-yükleyiciler, ağır iş makinaları, kompakt ve endüstriyel ürün serisi ile inşaat, tarım ve endüstriyel sektörlerdeki müşterilerine etkin çözümler üretiyor.

SİF İş Makinaları, dünyanın önde gelen konkasör markası Rubblemaster’ın da Türkiye’deki temsilciliğini sürdürüyor.

Vizyonumuz
2020 yılına kadar; 

Pazara sunduğumuz ürün gruplarında toplam %16 pazar payına ulaşmak
Her bir ürün grubunda pazarda ilk 3 sırada yer almak

Misyonumuz
İş makinaları sektöründe; Sürdürülebilir başarı için müşterilerine ve diğer paydaşlarına kattığı değeri sürekli artırarak, dünya markası ürünlerin satış ve satış sonrası hizmetlerini SİF kalitesi ile sunmaktır. 

 

Kalite Politikamız
Türkiye’nin iş makinası sektörüne yön veren bir firması olarak, müşterilerimize değer katmak için tüm paydaşlarımız ile birlikte sürekli daha iyiyi ararız. Bu amaca hizmetle Kalite Politikamız;

Sunmuş olduğumuz ürünlerin kalitelerine layık olmak ve bu kaliteyi sürekli yukarı taşımak amacıyla hizmetlerimizi, dolayısıyla müşteri memnuniyetini daima en üst seviyede tutmak,
Çalışanlarımızı, çözüm ortaklarımızı ve tedarikçilerimizi teşvik ederek ve destekleyerek çalışma kalitelerini yükseltmeye çalışmak, dolayısı ile toplum kalitesinin yükselmesine katkıda bulunmak,
En iyinin iyisi olmak için; Sürekli iyileştirme yaklaşımı doğrultusunda tüm süreçlerimizdeki verimliliği maksimum seviyeye çıkartmak,
Yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımları (inovasyon) cesaretlendirmek, teknik ve davranışsal yetkinlikleri artıracak eğitimler gerçekleştirmek,
Tüm iş süreçlerimizde, en değerli varlığımız olan çalışanlarımızın sağlık ve güvenliğine birincil öncelik vermek; Çevre, İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda yasal yükümlülüklerimizi yerine getirerek sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamı yaratmak,
Kaynakların etkin ve verimli şekilde kullanılması sayesinde yaratılacak ek değer ile müşterilerimize ve müessesemize uzun vadeli kazanımlar sağlamak,
İnsana ve çevreye saygılı olmak; doğal çevremizi korumak ve doğal kaynakların verimli kullanılması ve atıkların azaltılması için gerekli önlemleri almak, topluma katkı sağlayacak projeler geliştirmek
Müşterilerimizin, çalışanlarımızın, tedarikçilerimizin ve ortaklarımızın mensubu olmaktan gurur duyacakları bir kurumsal yapı yaratmaktır.
 

SİF JCB çalışanları, Toplam Kalite Yönetimini bir yaşam biçimi olarak benimsemekte ve Üst Yönetim Kalite Yönetim Sisteminin etkinliğinin sürekli iyileştirileceğini taahhüt etmektedir.



SIF Hizmetleri

Müşterilerin ihtiyaçlarına göre ve talep ettikleri sürelerde, her JCB makine için SİF Servis Anlaşması (SSA) yapılabilmektedir. SSA fiyatları makine grubuna, telep edilen süreye ve kapsama göre değişkenlik gösterir. Makinanın yaşı ve saati ne olursa olsun SSA yapılabilir.

SSA müşteriye ne gibi avantajlar sağlar?

• Müşterilerimiz, yağ, işçilik ve yol ücretlerindeki değişimlerden, kur
artışlarından etkilenmez.
• Belirli periyodlarla makinadan alınan yağ numunelerinin analizi ile
makinanın genel durumu kontrol edilir.
• Makine bakım masraflarında planlama sağlar.
• Farklı illerde çalışan makinaların bakımlarında, bölgedeki yetkili servisle
çalışılacağından kolaylık sağlar.
• SİF Servis Anlaşması alan müşterilerimiz, yetkili servislerde bakım dışında
yaptırdığı işlerde standart işçilik ücretlerinden %10 işçilik indirimden
faydalanmaktadır.
• Eğitimli, tecrübeli ve teknik bilgisi yeterli teknikerler tarafından orijinal filtre
ve yağ kullanılarak bakımlar yapılarak makinanız güvence altına alınır.
• Makinanın tüm bakımları SİF İş Makinaları tarafından kayıt altına alınır.
• Makinanın ikinci el değerine olumlu etki eder.

Makinalarınızdan artık daha fazlasını bekliyorsunuz: daha fazla verimlilik, daha fazla güvenilirlik, daha fazla performans. Bu nedenle, üstün hizmet sizin için büyük önem taşıyor.

JCB, makinaların geliştirilmesine ve üretimine verdiği önemi, yaygın servis ağı aracılığı ile, bu makinaların korunması için de vermektedir.

Yaratıcı çözümleri ve geleceğe yatırımları ile müşteri memnuniyetini sağlamak için sürekli çalışan satış sonrası hizmetler birimleri, özen ve kaliteden kesinlikle ödün vermemektedir.

Bütün hizmetlerimiz, konusunda en iyilerden oluşan, SİF - JCB mühendisleri tarafından verilmektedir ve servis personellerimiz, problemlere en hızlı çözümü getirebilecek seviyede uzmanlık bilgisine sahiptirler.

SİF İş Makinaları, 2013 yılında SİF Ankara Servis, 2015 yılında SİF Bursa Servis ve 2016 yılında açmış olduğu İstanbul Anadolu Servis ağıyla yatırımlarına devam etmekte ve müşterilerine HIZLI ve KESİN çözüm üretmeyi hedeflemektedir.
Hızlı servis felsefesiyle, SİF Genel Merkez’e bağlı olarak tam donanımlı USTA MOBİL araçları ve bölgesel çalışan Servis Mühendisleri ile müşteri memnuniyetini arttırmayı hedeflemektedir.

JCB orijinal yedek parçaları, güvenilirlik, performans ve sağlamlık özellikleri ile dünya çapında tanınmaktadır. Beklenen yüksek standartları karşılayan, sizin ihtiyacınıza yönelik olarak JCB mühendisleri tarafından özenle dizayn edilen parçalar, JCB'nin etkileyici, yüksek otomasyona sahip Dünya Yedek Parça Merkezi'nden (World Parts Center), dünyanın dört bir yanına hızlı bir şekilde sevk edilmektedir. SİF İş Makinaları ise JCB distribütörleri arasında yedek parça cirosu en yüksek olan firma ünvanı ile müşterilerine hizmet sunmaktadır.

SİF İş Makinaları, JCB'nin verdiği destekle, sayıları sürekli artan SİF Merkez Servisleri, USTA MOBİL araçları, tüm Yetkili Servisleri ve Satış Sonrası Hizmetler kadrosuyla, JCB standartlarında kaliteli yedek parça ve servis hizmeti vermektedir. Hedefimiz sizin %100 memnuniyetinizdir ve bu, müşterilerimizi birinci sırada tutma sözümüzün bir parçasıdır.

SİF SERVİS YAPILANMASI

Türkiye genelinde 34’ü aşkın yetkili servis ağıyla hizmet veren SİF İş Makinaları müşterilerine yüksek kalitede hizmet vermeyi amaçlamaktadır.
Türkiye servis yapılanmasında mevcut olan tüm servislerimiz Sif İş Makinalarının düzenlemiş olduğu kriterlerden oluşan 100 soruluk puanlama listesi ile senede iki defa SIF personeli ve farklı bir denetleme firması tarafından aşağıda belirtilen konu başlıkları çerçevesinde denetlenmektedir.
• Çevre ve Atık Yönetimi
• Garanti ve Makine Teslimatı
• İş Sağlığı ve Güvenliği
• Kurumsal Kimlik
• Tesis Fiziki Standartlar
• Tesis Hizmet Kalitesi
• Donanım, Ekipman ve Aletleri
• Personel/Eğitim
Bu denetleme kriterleri dışında servislerimiz her üç aylık dönemlerde SIF tarafından yapılmakta olan “Servis Anketi” ve “Müşteri Anketi” olarak adlandırılan anket sonuçlarına göre değerlendirilmektedir. Yapılan bu çalışmalar servis hizmet kalitesi, yetkili servis davranışı, satış uzmanları performansı gibi bilgiler vermekte ve alınan puanlar yetkili servislerin yılsonu değerlendirmelerinde kullanılmaktadır. Bu bilgiler doğrultusunda Servis Hizmet Kalitemizin arttırılması doğrultusunda çalışmalar yapılmaktadır.



Anahtar Kelimeler: sif, jcb, sif is makinalari, sif yetkili servis, sif kazici, sif ekskavator, sif yukleyici, sif servis, sif ozel servis,

Tüm Servis Kategorileri