Dynopower (Kocaeli - Gebze) - Oto Ekspertiz Merkezi

Dynopower (Kocaeli - Gebze) - Oto Ekspertiz Merkezi

Güzeller Mah. Gençlik Cad. No: 31 Gebze - Kocaeli

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster

Yorum Yaz

Lütfen Puan veriniz !

Lütfen yorumunuzu yazınız. Küfür, Hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.

 

 

Dynopower şeffaf adil ve tarafsız çalışma prensibi, güler yüzlü ve bilgili personeli ile müşterilerinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak üzerine misyon geliştirmektedir.

Tarafsızlığı ilke edinmiş olan Dynopower ailesi size tarafsız ve garantili bir rapor sunmak için bütün teknoloji,ekip ve ekipman yatırımını hassasiyet içinde yapmıştır.

Firma olarak amacı kurumsal ekspertiz hizmetleri ve profesyonel test cihazlarıyla yurt içinde ve dışında en kaliteli hizmeti tüm bölgelere ulaştırmaktır.

Bağcılar Dynopower oto ekspertizimiz 450m2 kapalı alana sahip olup alıcı ve satıcının araçlarını ekspertiz esnasında bekleyebilecekleri nezih bir ortama sahip,açık büfe içecek ikramımız ile kendinizi evinizde gibi hissedeceğiniz bir ortam sunuyor.
Dynopower İstoç Oto Ekspertizimizde geniş teknik ekibimiz ile araçlarınızı çok sıra bekletmeden en detaylı şekilde bütün testleri profesyonelce tam bir titizlik ile yapılmaktadır.





Anahtar Kelimeler: dynopower, kocaeli, gebze, araba, oto ekspertiz, servis, otomotiv, fiat, audi, bmw, dacia, kia, opel, peugeot, honda, hyundai, volvo, volswagen, nissan,

Tüm Servis Kategorileri