Erdemli Teknik - King Elektrikli Ev Aletleri Yetkili Servisi

Erdemli Teknik - King Elektrikli Ev Aletleri Yetkili Servisi

Merkez Mah. Milli Egemenlik Sok. İkinci Plaj Yolu Erciyes Apt. No: 38/B Erdemli - Mersin

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster

Yorum Yaz

Lütfen Puan veriniz !

Lütfen yorumunuzu yazınız. Küfür, Hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.

 

 Erdemli Teknik, Mersin Erdemli İlçesinde yer almaktadır. King markalı mutfak ürünleri, küçük ev aletleri, ütüler, ısıtıcılar, aspiratörler, iklimlendirme ve kişisel bakım ürünleri gibi tüm ürünlerin yetkili servis ve satış desteği hizmetlerini yapmaktadır.

King Pazarlama ve Dış Ticaret AŞ, 1953 yılında kurulduğunda Türkiye’de ilk termos üretimini gerçekleştirmiştir. 1974 yılında anonim şirkete dönüşen King, 1985 yılından itibaren küçük ev aletleri üretimine ve ithalatına başlamış, dünyaca ünlü Zojirushi ve Phoenix markalarının Türkiye temsilciliklerini almıştır. Ayrıca aynı yıl, Alman TÜV/GS ve Avrupa Birliği CE kalite onay belgelerine sahip King markasını Türkiye piyasasına tanıtmıştır.

Bugün King Pazarlama ve Dış Ticaret AŞ, King markası altında kahvaltı, mutfak, temizlik, kişisel bakım, iklimlendirme ve diğer ev aletleri kategorilerinde 100’ü aşkın ürün çeşidi ile faaliyet göstermektedir.

 

 

King, 50 yılı aşkın süredir güvenilir kalite, uygun fiyat ve yılların deneyimi ile geleceğe ilerlerken, ürün yelpazesini daha da genişletmek ve her geçen gün daha yüksek müşteri memnuniyetine erişebilmek için çalışmalarını sürdürmektedir.

Sürekli büyüyen pazarlama, dağıtım ve servis ağı ile King, iç pazara ilaveten Azerbaycan, Gürcistan, Mısır, Irak, Tunus, Cezayir ve Fas’ın aralarında bulunduğu birçok ülkeye de ihracat yapmaktadır.





Anahtar Kelimeler: king, king servis, king yetkili servis, king teknik servis, king kucuk ev aletleri, king mutfak aletleri, king isiticilar, king aspiratorler, king kisisel bakim, king utuler, king temizlik,

Tüm Servis Kategorileri