İspaş Pazarlama (Malatya) - BELLONA MOBİLYA YETKİLİ SERVİSİ

İspaş Pazarlama (Malatya) - BELLONA MOBİLYA YETKİLİ SERVİSİ

Aşağı Bağlar Mah. İsmetpaşa Cad. 4. Sok. 3/A Merkez - Malatya

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster
Çok İyi
0% (0)
İyi
0% (0)
Orta
0% (0)
Kötü
0% (0)
Çok Kötü
100% (1)
Ortalama Puan

1

1 yorum 1035

Yorumlar

Yorumları Filtrele
Tüm Yorumlar

İspaş Pazarlama (Malatya) - BELLONA MOBİLYA YETKİLİ SERVİSİ 'ne ait 1 Değerlendirme Bulunmaktadır

ET
erhan tutak 20.09.2021

bellona bitlis güroymak ilçesi yetkili bayisinde yatak baza ve başlığını aldım mağaza tarafından ben orda olmadan gelip kurulumunu yaptılar sağlam teslim ettiklerine dair herhangi bir kağıt imzalatmadan gittiler gitmeden 5 dk sonra bazayı temizlemek için gittiğimde bazanın kırık olduğu ve başlığın bazayla aynı renkte olmadığını farkettim mağazayı aradığımızda söz konusu sıkıntıları ilettiğimizde kendilerinin bize yardımcı olamayacağını söylediler. Bu konuda ne yapmalıyım servisleri arıyorum kimse yardımcı olmuyor ne yapmalıyım.... bitlis Güroymak ilçesindeki yetkili mağazadan şikayetçiyim.....

Yorum Yaz

Lütfen Puan veriniz !

Lütfen yorumunuzu yazınız. Küfür, Hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.

İspaş Pazarlama, Malatya ve ilçelerinde Bellona Mobilya'nın teknik servis, tamir, bakım ve onarım hizmetini sunmaktadır. Mobilya sektörünün güçlü firmalarından Bellona, Türkiye genelinde sahip olduğu güçlü teknik servis ağıyla müşterilerine hızlı ve pratik çözümler sunmaktadır.

Üretim faaliyetlerine başladığı 1997 yılından itibaren yaptığı izlediği başarılı pazarlama stratejileriyle sektörde kendine önemli bir yer edinen Bellona, yatırımlarının önemli bir kısmını Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde gerçekleştirmiştir. Bellona Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde toplam 350.000 m²'lik alan üzerine kurulu 191.000 m²'lik kapalı üretim alanına sahiptir.



Bellona, 3.778 işçi ve 257 idari personel olmak üzere toplam 4.035 kişiyi istihdam ederken, kaliteli yüksek standartlarda üretmiş olduğu ürünlerini yurt genelinde 745’i bulan geniş bayi ağı ile müşterileri ile buluşturuyor.



Anahtar Kelimeler: bellona, bellona mobilya, bellona yetkili servis, bellona servis, bellona mobilya servisi,

Tüm Servis Kategorileri