Kaan Soğutma - Karaca Elektrikli Ev Aletleri Yetkili Servisi

Kaan Soğutma - Karaca Elektrikli Ev Aletleri Yetkili Servisi

29 Ekim Mah. Şehit Ejder Yılmaz Sok. No:94/A Şehitkamil - Gaziantep

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster

Yorum Yaz

Lütfen Puan veriniz !

Lütfen yorumunuzu yazınız. Küfür, Hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.

 

Kaan Soğutma, Gaziantep Şehitkamil İlçesinde yer almaktadır. Karaca markasının bütün ürünlerini bulunduğu yer ve çevresine satışını ve teknik servis hizmetlerini vermektedir.

Karaca, herkesi evine, ailesine katmaktan hiç vazgeçmedi. Heyecanla başlayan hikayesi bir aileden,başka ailelere yayıldı. Çünkü sadece yakındakiyle değil, en uzaktakiyle de paylaşılacak duyguların olduğuna hep inandı. Paylaşmanın zevkini herkes yaşasın diye de hikayesini anlatmaya devam ediyor. Sizlerle aynı zevki paylaşıyor ve mutlulukları büyütmek için tasarlıyor. Karaca, öncü bir tasarım markası olmanın sorumluluğuyla ilerlemeye devam ediyor. Kimsenin hayal edemediğini tasarlayarak farkını ortaya koyuyor. Başarının sınırsızlığına inanarak sınırları zorluyor. Sizlerle her zaman en değerli olanı paylaşmanın heyecanını taşıyor.





Anahtar Kelimeler: karaca, karaca kucuk ev aletleri, karaca utu, karaca firin, karaca supurge, karaca cay makinasi, karaca tost makinasi, karaca servis, karaca yetkili servis, karaca teknik servis, karaca elektrikli ev aletleri,

Tüm Servis Kategorileri