Orhan ÖZKAN  Isıtma Soğutma - DAXOM ve NAVIDENS Yetkili Servisi

Orhan ÖZKAN Isıtma Soğutma - DAXOM ve NAVIDENS Yetkili Servisi

Yeşilova Mah Turan Güneş Cad 713 1 İzmit - Kocaeli

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster
Çok İyi
0% (0)
İyi
0% (0)
Orta
0% (0)
Kötü
0% (0)
Çok Kötü
100% (1)
Ortalama Puan

1

1 yorum 1311

Yorumlar

Yorumları Filtrele
Tüm Yorumlar

Orhan ÖZKAN Isıtma Soğutma - DAXOM ve NAVIDENS Yetkili Servisi 'ne ait 1 Değerlendirme Bulunmaktadır

ME
Menderes 01.10.2021

.

Yorum Yaz

Lütfen Puan veriniz !

Lütfen yorumunuzu yazınız. Küfür, Hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.

Orhan ÖZKAN Isıtma Soğutma - DAXOM ve NAVIDENS Yetkili Servisi; bulunduğu yer ve çevresinde yoğuşmalı kombi, hermetik şofben ve elektrikli kazanların teknik servisliğini yapmaktadır. Ayrıca diğer markalarada özel servislik yapmaktadır.

Şirketimiz 2004 yılından bu yana DAXOM ticari markası ile ısı cihazları sektöründe faaliyet göstermektedir. Faaliyete başladığımız günden bu yana giderek artan müşteri güveni ve memnuniyeti ile sektörde güvenilen ve aranan marka olma hedefi ile yolumuza devam etmekteyiz.

Ürünlerimizi sadece satarken değil, satış sonrasındaki hizmetlerimizle de müşterilerimizin yanında olmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda gerek bayi gerekse yetkili servis ağlarımızı Ülkemiz çapında yaygın tutma yanında, müşteri odaklı yönetim felsefemiz çerçevesinde düzenlediğimiz bilgilendirme toplantıları ile gelişmeleri sürekli takip edip, bayi ve servislerimiz ile paylaşmaktayız.

2004 Yılında Daxom markasıyla piyasaya sunduğumuz Türkiye’nin en ince hermetik şofbeni ile başladığımız yolculuğumuza, 2015 yılında kurduğumuz 2500 m2 lik üretim yerimizle yoğuşmalı hermetik şofben, yoğuşmalı duvar tipi kazan, elektrikli kombi ve elektrikli şofbenleri de ürün gamımıza dahil ederek devam ediyoruz.





Anahtar Kelimeler: daxom, navidens, daxom kombi, daxom sofben, daxom hermetik sofben, navidens kazanlar, daxom servis, daxom sofben servis, daxom yetkili servis, navidens yetkili servis, daxom teknik servis, navidens yetkili servis,

Tüm Servis Kategorileri