Özbakan İletişim Teknik Servis - GoldMaster Elektronik ve Ev Aletleri Yetkili Servisi

Özbakan İletişim Teknik Servis - GoldMaster Elektronik ve Ev Aletleri Yetkili Servisi

Cumhuriyet Mah. Sakarya 1 Cad. No:61/D Tepebaşı - Eskişehir

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster

Yorum Yaz

Lütfen Puan veriniz !

Lütfen yorumunuzu yazınız. Küfür, Hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.

Özbakan İletişim Teknik Servis  - GoldMaster Elektronik ve Ev Aletleri Yetkili Servisi, Eskişehir Merkez İlçesinde bulunmaktadır. GoldMaster’ın ürün grupları arasında; dijital uydu sistemleri, HD uydu alıcıları, oto ses ve görüntü sistemleri, navigasyon sistemleri, DVD-HD mediaplayer, MP3-MP4 oynatıcılar, tabletler, cep telefonu, dijital fotoğraf ve kamera, ev sinema sistemleri, ses sistemleri, küçük elektrikli ev aletleri, yaşam konfor ürünleri, sağlık ürünleri, züccaciye ürünleri, led aydınlatma ürünleri, hediyelik eşya ürünleri, güvenlik sistemleri, uydu yan aksesuarları, bilgisayar ve çevre birimleri, diğer elektronik ürünler yer alıyor.

GoldMaster, Türkiye’nin her yerinde uydu alıcısı ve elektronik sektöründe herkes tarafından bilinen ve güvenilen bir marka olarak Türkiye’de ve Dünya’da ilk niteliği taşıyan yenilikçi ürünleri ve ürün gruplarındaki zengin ürün çeşidi ile varlığını sürdürüyor.

GoldMaster grubu üretim ve Ar-Ge gücüyle tüketici elektroniği alanındaki dünyanın en ileri teknolojilerini büyük bir hızla ve birçok uluslararası markanın bir adım önüne geçerek Türkiye’de ve Dünya’da tüketicilere sunuyor.

 

 



Teknoloji trendlerini yakından takip ederken, global üretim standartlarında hizmet veren ve ürünlerini; yenilikçi, lider ve tasarım felsefesiyle oluşturup kaliteden ödün vermeyen üretim anlayışı ile müşterilerine sunan Türkiye’nin öncü elektronik markası GoldMaster çatısı altında yaklaşık 4000 satış noktası bulunuyor.



Anahtar Kelimeler: godmaster, godmaster servis, godmaster elektronik, godmaster yetkili servis, godmaster teknik servis, dijital uydu sistemleri, HD uydu alicilari, oto ses ve goruntu sistemleri, navigasyon sistemleri, DVD-HD mediaplayer, MP3-MP4 oynaticilar, tabletler, cep telefonu, dijital fotograf ve kamera, ev sinema sistemleri, ses sistemleri, kücük elektrikli ev aletleri, yasam konfor urunleri, saglik urunleri,

Tüm Servis Kategorileri