Panorama Otomotiv - Tata Yetkili Servis

Panorama Otomotiv - Tata Yetkili Servis

Yeşilbağlar Mahallesi, Başkent Cd. No:30, 34893 Pendik/İstanbul Pendik - İstanbul

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster
Çok İyi
0% (0)
İyi
0% (0)
Orta
100% (2)
Kötü
0% (0)
Çok Kötü
0% (0)
Ortalama Puan

3

2 yorum 1808

Yorumlar

Yorumları Filtrele
Tüm Yorumlar

Panorama Otomotiv - Tata Yetkili Servis 'ne ait 2 Değerlendirme Bulunmaktadır

MV
Mehmet Vuran 26.06.2020

Klasik yetkili servis mantigi mevcut..!

AB
Adem Bayam 20.01.2020

Adamlar tata işini çözmüş. Resmen yeniden araba yapacak ustaları var. Tebrik ediyorum.

Yorum Yaz

Lütfen Puan veriniz !

Lütfen yorumunuzu yazınız. Küfür, Hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.

Tata Motors

Tata Motors Limited, 1945 yılında Mr. Ratan Naval Tata tarafından Hindistan´da kurulmuştur. 1954 yılında ticari araç üretimi için Alman Daimler Benz ile ortaklık kurmuş ve bu ortaklık 1969 yılında son bulmuştur.

Yayım tarihi Ocak 19, 2018 (admin)
 
Son yıllardaki atılımlarıyla dünyada tüm dikkatleri üzerine çeken Tata Motors’un Türkiye operasyonu 1997 yılında Isoto ile başlamıştır. İlk adımda, tek ve çift kabin olmak üzere 4×2 ve 4×4 çekiş seçeneklerinde satışa sunulan pick-up segmenti araçların satış-servis-yedek parça hizmetlerinin sağlanmasına başlanmıştır. 2005 yılında, binek araçların da ürün portföyüne katılması ile büyük bir ivme yakalanmış, bugüne kadar 20.000 adedi aşan perakende satışa ulaşmıştır.

Tata Motors, Isoto’nun başarısına bağlı olarak Türkiye’yi bir üs olarak görmüş, Türkiye’ye de katma değer sağlayacak biçimde Romanya distribütörlük hakkını vermiştir. Buna bağlı olarak 2006 yılında Romanya’daki distribütörlük faaliyeti başlamıştır. Tata’nın binek ve pick-up modellerinin ihracat yetkisini alan Isoto, bu ihracatları gerçekleştirilmeye başlanmıştır. Özellikle pick-up araçlar ciddi taleple karşılanmıştır.

Tata Motors Limited, Hindistan’ın en büyük otomotiv şirketidir. Ticari araçlarda her segmentte lider olup, pikap ve binek araçlarda ilk üç sırada yer almaktadır. Şirket dünyanın dördüncü büyük kamyon ve ikinci büyük otobüs üreticisidir.

Şirketin 23.000 çalışanı “faaliyet gösterdiğimiz yolda en iyi, teslim ettiğimiz ürünlerde en iyi, değerler ve ahlak sistemimizde en iyi” olma vizyonumuzla yönlendirilmektedir.

1945 yılında kurulan Tata Motors’un varlığı Hindistan sınırlarının ötesine geçmiştir. İlk aracın tanıtımının yapıldığı 1954 yılından bu yana Hindistan yollarında 4 milyondan fazla Tata araç bulunmaktadır. Şirketin Hindistan’daki üretim üsleri Jamshedpur (Jharkhand Eyaleti), Pune (Maharashtra Eyaleti), Lucknow (Uttar Pradesh Eyaleti) ve Pantnagar (Uttarakhand Eyaleti) ve Dharwad (Karnataka) kentlerinde yer almaktadır. Fiat ile 2005 yılında yürürlüğe giren stratejik ortaklığın ardından hem Fiat ve Tata otomobillerini hem de Fiat güç aktarım sistemlerini üretmek için Ranjangaon (Maharashtra) kentinde Fiat Group Automobiles ile endüstriyel bir ortak girişim kurulmuştur. Şirketin bayilik, satış, servis ve yedek parça ağı 3500 noktayı kapsamaktadır. Tata Motors Hindistan’da Fiat marka otomobillerin de distribütörü konumundadır.

İlerleyen yıllarda tümü müşteri ihtiyaçlarından kaynaklanan pek çok diğer yenilikçi aracın piyasaya çıkarılmasına tanık olunacaktır. Ar-Ge, ürün geliştirmenin yanında emisyon ve alternatif yakıtlar alanında çevre dostu teknolojiler geliştirme konusuna odaklanmıştır.

Şirket iştirakleri sayesinde mühendislik ve otomotiv çözümleri, inşaat makinesi üretimi, otomotiv araç aksam üretimi ve tedarik zinciri faaliyetleri, takım tezgahları ve fabrika otomasyon çözümleri, yüksek hassasiyetli kalıp sistemi ve otomotiv ve bilgisayar uygulamaları için plastik ve elektronik parçalar ve otomotiv perakende ve servis faaliyetlerini yürütmektedir.

Tata Group’un reklam firması olan Tata Sons’ın öz kaynaklarının üçte ikisi bilim ve teknoloji, tıbbi araştırmalar, sosyal çalışmalar ve sahne sanatları alanlarında ulusal enstitüler kurmuş hayırsever vakıfların elinde bulunmaktadır.
Bunun ötesinde, Grup Hindistan dahilinde ve uluslararası alandaki iş faaliyetlerinde yenilikler ve yeni teknolojiler üzerine odaklanmaktadır. Nano otomobiline ilaveten 2008 yılında dünyanın en hızlı dördüncü bilgisayarı seçilen Eka süper bilgisayar (başka bir Tata şirketi tarafından geliştirilmiştir) da bu konuda örnek olarak verilebilir. Grup belirlenen sektörlerde dünya kalitesinde ve dünya çapında işler kurmayı amaçlamaktadır.



Tata Hizmetler

Tata, satış ve servis ağı konusunda da hızla ilerlemiş, bugün itibarı ile ülke geneline yayılmış geniş bir satış ve servis ağıyla hizmet vermektedir. Uzun zaman önce Tata Destek Hattı’nı hizmete geçiren marka, müşterilerine kendisi ile birebir iletişime geçme fırsatı sağlamıştır. Tata, müşterilerine satış sonrasında da etkin hizmet sağlamak amacıyla, tek bir telefondan ulaşılabilen Yol Yardım Servisi ile hizmet vermektedir. Yol kenarı yardımdan araç çekilmesine, konaklamadan muadil araç sağlamaya kadar geniş bir yelpazede Tata marka araç sahiplerine etkin hizmetler sunmaktadır.

Tata markası, Isoto çatısı altında Türkiye’nin yükselen yıldızı olmaya ve çevresine yaydığı ışık ile hem müşterilerini hem de iş ortaklarını aydınlatmaya devam edecektir.



Anahtar Kelimeler: tata, tata servis, tata yetkili servis, tata binek arac, tata bakim,

Tüm Servis Kategorileri