Pilot Garage (Aşti) - Oto Ekspertiz Merkezi

Pilot Garage (Aşti) - Oto Ekspertiz Merkezi

Kırım Cad. No 50 Yapı Sitesi No :51 Emek (Mevlana Blv. Konya Yolu Üzeri Aşti̇ Ve Tren Garı'na 5 Dk Mesafe) Çankaya - Ankara

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster

Yorum Yaz

Lütfen Puan veriniz !

Lütfen yorumunuzu yazınız. Küfür, Hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.

 

 

2011 yılında kurulan Pilot Garage Oto Ekspertiz, dünyada kullanılan son teknoloji makinalar, profesyonel servis imkanları, konusunda uzman kadrosu ve raporlu sunumları ile müşterilerine kaliteli hizmet sunmanın haklı gururunu yaşıyor. Pilot Garage, karşılıklı iyi niyetin istismar edilmesinin önüne geçerek güven ortamında ticaret yapabilmesi için kurulmuştur.

Pilot Garage Oto Ekspertiz, geçmişten gelen bilgi birikimi ve tecrübelerle Türkiye’de her geçen gün genişleyen bayi ağıyla ekspertiz alanında otomobil Ekspertiz / Oto Check Up Franchise sistemini kurarak güvenli otomobil alım satımı yapmak isteyen müşterilerine, araçlarını işinin uzmanı sertifikalı ustaların son teknoloji cihazlarla kontrol ettikleri araçların ekspertiz raporlarıyla hizmet vermeyi amaçlıyor.

Prensiplerinden asla taviz vermeden, tarafsız ve dürüstlük üzerine inşa ettiği firma politikasıyla Pilot Garage Oto Ekspertiz için, müşterilerinin ve çalışanlarının mutluluğu her şeyden önemlidir.





Anahtar Kelimeler: pilot garage, asti, araba, oto ekspertiz, servis, otomotiv, fiat, audi, bmw, dacia, kia, opel, peugeot, honda, hyundai, volvo, volswagen, nissan,

Tüm Servis Kategorileri