SOMAYLAR OTOMOTİV - Otokar Ticari Araçlar Yetkili Servisi

SOMAYLAR OTOMOTİV - Otokar Ticari Araçlar Yetkili Servisi

Evren Oto San. Sit. 10. Blok No:9-10-11-12 Hoşdere Yolu Üzeri Büyükçekmece - İstanbul

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster
Çok İyi
100% (1)
İyi
0% (0)
Orta
0% (0)
Kötü
0% (0)
Çok Kötü
0% (0)
Ortalama Puan

5

1 yorum 1404

Yorumlar

Yorumları Filtrele
Tüm Yorumlar

SOMAYLAR OTOMOTİV - Otokar Ticari Araçlar Yetkili Servisi 'ne ait 1 Değerlendirme Bulunmaktadır

Adil özdinç 15.06.2022

Selamın aleyküm öncelikle ,hasan usta ve Ömer ustaya ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim,müşterilere müşteri gibi değil bir abi kardeş gibi karşılıyorlar,işçilik konusuna gelirsek,ben tek kelime üstüne tanımam hep nokta atışı,aracım mermi gibi oldu,herkesede şiddetle tavsiye ederim..

Yorum Yaz

Lütfen Puan veriniz !

Lütfen yorumunuzu yazınız. Küfür, Hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.

SOMAYLAR OTOMOTİV İNŞAAT DENİZCİLİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ., İstanbul Büyükçekmece İlçesinde yer almaktadır. Otokar'ın ana görevi; ticari araçlar ile çeşitli savunma sanayi mamüllerini, müşteri beklentileri doğrultusunda, dünya çapında rekabet gücü olan ürünler olarak tasarlamak, üretmek ve pazarlamaktır.

Kendi teknolojisini geliştirerek, ürünlerinde yerli ve milli kimlik özelliğini korur; topyekün mükemmellik felsefesi ile müşterilerinin, çalışanlarının ve ortaklarının memnuniyetinde sürekliliği sağlamayı hedefler.

Otokar, 1963'ten bu yana kendi teknoloji, tasarım ve uygulamaları ile müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun özel çözümler sunuyor. Sakarya’daki 552.000 m²’lik alana kurulu fabrikasında 2000’den fazla çalışanıyla faaliyet gösteriyor. Otokar, toplu taşımacılık alanında otobüs, nakliye ve lojistik sektörü için semi-treyler ve hafif kamyon, savunma sanayii için tekerlekli zırhlı ve paletli zırhlı araçlar üretiyor. Yüzde yüz Türk sermayeli bir şirket olan Otokar, bugün otomotiv ve savunma sanayiinde fikri mülkiyet hakları kendisine ait ürünleri ile yer alıyor. Türkiye’de otobüs sektöründe ve savunma sanayii kara araçlarında lider olan Otokar, Türkiye’nin milli ana muharebe tankı ALTAY Dönem-1'de ana yüklenici olarak görev almıştır.



KALİTE POLİTİKASI

En kaliteli, yenilikçi ve sorunsuz ürünler tasarlayıp üreterek müşteri  memnuniyetinde sürdürülebilirliği sağlamak

Stratejilerimiz doğrultusunda ilgili tarafların, paydaşların uygulanabilir ihtiyaç, beklenti ve şartlarını tanımlamak, çözüm önermek, yerine getirmek
Kalite yönetim sistemimizi, ürün ve hizmet kalitemizi sürekli iyileştirmek için yeni teknolojileri, kalite tekniklerini araştırıp, uygulamak
Toplam kalite anlayışını firma geneline yaymak ve alt yapısını oluşturmak. Ürünlerimizde sıfır hatayı hedefleyen çalışmaları organize etmek ve müşterilerimize sunduğumuz değeri arttırmak

Vizyon
Otokar, kendi teknolojisini geliştirerek ürünlerinde yerli ve milli kimlik özelliğini korur; topyekûn mükemmellik felsefesi ile müşterilerinin, çalışanlarının ve ortaklarının memnuniyetinde sürekliliği sağlamayı hedefler.

Misyon
Otokar'ın ana görevi, ticari araçlar ile çeşitli savunma sanayii mamullerini, müşteri beklentileri doğrultusunda, dünya çapında rekabet gücü olan ürünler olarak tasarlamak, üretmek ve pazarlamaktır.



Anahtar Kelimeler: otokar, otokar servis, otokar yetkili servis, otokar ticari arac, otokar teknik servis, otokar oto,

Tüm Servis Kategorileri