Veysel Usta LPG - Tartarini LPG&CNG Sistemleri Yetkili Servisi

Veysel Usta LPG - Tartarini LPG&CNG Sistemleri Yetkili Servisi

Yurt Mah. Kuzey Kıyı Boyu Cad.no 172 Seyhan - Adana

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster

Yorum Yaz

Lütfen Puan veriniz !

Lütfen yorumunuzu yazınız. Küfür, Hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.

 Veysel Usta LPG, Adana'nın Seyhan İlçesinde Otogaz&LPG teknik servis hizmeti vermektedir. Firmamız da motorlu kara taşıtlarına LPG sistemi montajı ve bakımı hizmetleri, arıza tespit ve çözümü yapılmaktadır. Ülkemizin önde gelen markalarının Yetkili Montaj ve Teknik Servis hizmetini veren servisimiz, Yılların deneyimi ve donanımı ile Montaj dışında birçok markaya da Servis ve Kalibrasyon Uygulama desteği vermektedir. Aracınızın yaşı, modeli, motor hacmi ve yakıt türünü biliyorsanız, Mevcut Lpg sisteminizi değiştirmek veya ilk defa Lpg sistemi taktırmak istiyorsanız bize danışmadan karar vermeyin.

Tartarini Hakkında


Tartarini Auto Gas Equıpments ana ofisi; Castel Maggiore de 15.000 metrekarelık ve teknoloji bakımından çok modern olan bir alanda kurulmuştur. Burada görev alan çalışanlar, mühendislik,üretim,muhasebe ve satış konusunda en üst modernlik seviyesinde ve esnek bir anlayışla yönetilmektedirler. Ayrıca yaygın ağımız sayesinde; son tüketici olan müşterilerimiz hertürlü ürünümüz ve özel servisimiz ile garantili bir şekilde müşteri memnunıyetıne kavuşmaktadır. Tüm personelin ortak ve ana amacı; hedefler üzerinde titizlik ve aynı ciddiyetle çalışmaktır.Ancak bu şekilde istenilen hedeflere ve başarılara grup çalışmaları ile ulaşılabılınır. Üretim ve Düzenli organızasyonlarımız netticesinde de Tartarini Auto Gas ürünleri dünya piyasasında sürekli büyüyen ve liderlik vasfını koruyan bir durumdadır.

Tarihçe


Tartarini Auto Limited Şirketi 2000 yılında kurulmuş ancak kökleri geçmişe uzanan uzun ve saygın bir tarihtedir. Şirketin kuruluşu 1941 yılında olmuş ve kurucusu ise kendı yaşam deneyimini aile şirketinde sürdürmek isteyen ALEARDO TARTARINI’DIRKendisi doğal gazı kaynaklarını keşfederek ve bunları yatırım amaçlı kullanmak kaydıyla tarih sayfalarındaki yerini almıştır.İkinci Dünya savaşının sona ermesiyle bu dahiyane düşünce İtalyan Otomotıv endüstrisindeki –alternatif enerji kullanımı- köklü ve yer edici konumunu bulmuştur. Bu zorlu ve stratejik dahiyane görüş; becerikli, dinamik ve güçlü bir öncü ruh taşıyan yetenekli mühendisler tarafından karakterize edilerek dünya otomotiv endüstrisine sunulmuştur.

Doksanlı yılların başından itibaren babasının deneyiminin yardımı ile Mr. Roberto yönetimin içerisinde olmaya başlamıştır.Onun önderliginde Şirket , gelişmiş araç teknolojilerine dayalı daha kapsamlı projeler ve alternatifler geliştirmiştir. Özel teknolojik araştırmalar sonucunda; şu anda alternatif yakıtların Otomatik Tartarini ürünleri kullanılması önemli bir referans teşkil etmektedir.Şirket yönetimini daha sonra devralan Mr. Mıchele Tartarini ise günümüz zorlu koşullarında Tartarini Auto Gas Equıpment firmasinın pıyasadaki liderliğini korumasına ve devamlı yükselen bir grafikte bulunmasına olanak saglayan önemli projeler ile devam ettırmektedır.



Önceliğimiz, müşterilerimize değer yaratabilmek, beklentilerine kalite ile cevap vermektir. Ürün ve hizmetlerimizin uzun vadeli sorumluluğunu üstlenmeyi görev biliriz.



Anahtar Kelimeler: Tartarini, Tartarini otogaz, Tartarini lpg, Tartarini otogaz servis, Tartarini servis, Tartarini yetkili servis, Tartarini teknik servis, Tartarini otogaz sirali sistem, Tartarini lpg cng,

Tüm Servis Kategorileri