AY YILDIZ SERVİS HİZMETLERİ  - Ferre Mutfak Ürünleri Yetkili Servisi

AY YILDIZ SERVİS HİZMETLERİ - Ferre Mutfak Ürünleri Yetkili Servisi

Mahkeme Mah.kömürcü Cemal Sk.a Blok No:3/A Burhaniye - Balıkesir

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster
Çok İyi
100% (1)
İyi
0% (0)
Orta
0% (0)
Kötü
0% (0)
Çok Kötü
0% (0)
Ortalama Puan

5

1 yorum 425

Yorumlar

Yorumları Filtrele
Tüm Yorumlar

AY YILDIZ SERVİS HİZMETLERİ - Ferre Mutfak Ürünleri Yetkili Servisi 'ne ait 1 Değerlendirme Bulunmaktadır

GE
Gürbüz Eken 24.08.2022

Çok başarılı bir servis. Femaş Ankastre set fırın arızasını kısa bir sürede çözdüler. Çok teşekkür ederim. Saygılar sunarım.

Yorum Yaz

Lütfen Puan veriniz !

Lütfen yorumunuzu yazınız. Küfür, Hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.

AY YILDIZ SERVİS HİZMETLERİ-BURAK HERGÜL - Ferre Mutfak Ürünleri Yetkili Servisi, Balıkesir Burhaniye İlçesinde yer almaktadır. Ocaklar, Midi fırınlar, Ankastraler, Davlumbazlar, Tamboy fırınlar gibi bütün mutfak ürünlerinin yetkili servisliğini yapmaktadır.



45 yıla aşkın iş deneyimi ve 1000'in üzerinde uzmanlaşmış çalışanıyla hedefleri doğrultusunda ilerleyen FEMAŞ GRUP 5 kıta ve 100 den fazla ülkeye gerçekleştirdiği ihracatla gelişmeye devam etmektedir. İhracat kapasitesinin artışındaki süreklilikteyse Re-Ma DIŞ TİCARET'in büyük payı bulunmaktadır. Etkin iletişim süreci ve müşteri memnuniyetini ilke edinen Re-Ma DIŞ TİCARET İstanbul ve Kayseri şubeleriyle Dünyanın en uç köşlerine dahi sorunsuz sipariş akışı sağlamaktadır. Bilgi Kaynakları Yönetimi aşamasından AR-GE Sürecine AR-GE sürecinden üretim aşaması ve satış sonrası desteğe kadar heran iş ortaklarının yanında olan FEMAŞ GRUP kendi alanında uzmanlaşmış şirketleri ve deneyimli çalışan kadrosuyla teknoloji üretmeye ve gelişmeye devam etmektedir.



Anahtar Kelimeler: ferre, ferre mutfak urunleri, ferre servis, ferre yetkili servis, ferre firin, ferre ankastre, ferre davlumbaz, ferre ocaklar,

Tüm Servis Kategorileri