CEMİL HARPUT MOTOR  - STmax Elektrikli Bisiklet-Motosiklet Yetkili Servisi

CEMİL HARPUT MOTOR - STmax Elektrikli Bisiklet-Motosiklet Yetkili Servisi

Orhanlar Mh. Karasörcüler Sk. No:5/A Merkez - Muğla

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster
Çok İyi
0% (0)
İyi
0% (0)
Orta
0% (0)
Kötü
0% (0)
Çok Kötü
100% (1)
Ortalama Puan

1

1 yorum 294

Yorumlar

Yorumları Filtrele
Tüm Yorumlar

CEMİL HARPUT MOTOR - STmax Elektrikli Bisiklet-Motosiklet Yetkili Servisi 'ne ait 1 Değerlendirme Bulunmaktadır

Gülşen çetin 06.12.2022

03.06.2022 tarihinde 32 bin karşılığında 0 motor aldım. 1000 bakımı için Marmaris yetkili servise götürdüm yağ değişiminden sonra motorun beyni yandı parça değiştirdiler sorun çözülmedi 20 günden fazla serviste yattı yetkili servisin söylediği 125 lik olan motorumun 50 lik olarak toplandığı, km göstergesinin sağlıklı olmadığını, beyin ve göstergeye uyumsuz olduğu, tamir için gelen parçanın beyinden kaynaklı uyumsuz olduğunu söyledi. Cemil beye durumu izah ettim, tam izah edemeyebilirim yetkili servisi ararsanız daha iyi anlatır dedim konuşmuşlar ama hiçbir şekilde arayıp da arkasında durmadı sattığı malın serviste yaşanan sıkıntıyı ben çözmek zorunda değilime kadar geldik. Motor elimde kaldı CİMER'e yazdım 30 binin üstüne bakmıyoruz mahkemeye vermelisiniz dedi dosya masrafı avukat parası v. S baş edemedim yapıldı performans kötü. Kesinlikle tercih etmeyin mısırcılar motoru üzülürsünüz sattığı malın arkasında durmayan kaba üslup muhatap yok.....marmaris yetkili servis Öztürk motor sahibi emre beyden Allah razı olsun gayet ılımlı güler yüzlü bir şekilde elinden geleni yaptı +90 212 407 06 60 numaralı telefonu defalarca aradım aslaa muattap yok sekreter arkadaş şu numarayı tuşlayın ben bağlayamıyorum bu numarayı bağlayamıyorum diyo ve kesinlikle yetkiliye ulaşamadım anlatayım derdimi. Hadi parça bekledim yetkili servis yüzünden size yetkili servis diyoki 125 lık motor 50 lık olarak toplanmış km göstergesi hatalı gelen parça uyum sorunu var siz bu konuda ne yaptınız ?

Yorum Yaz

Lütfen Puan veriniz !

Lütfen yorumunuzu yazınız. Küfür, Hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.

 CEMİL HARPUT MOTOR -  STmax Elektrikli Bisiklet-Motosiklet Yetkili Servisi, Muğla Merkez İlçesinde yer almaktadır. Bisiklet ve Motosiklet alanında bulunduğu yer ve çevresine STmax, Pinarello, Le Grand, Benelli, Goccia, Kross ve Bottecchia gibi markalara yetkili teknik servis desteğini vermektedir.

ST Grup, son 13 yıldır sektörde lider marka olarak hizmetlerini ve yatırımlarını çeşitlendirerek sürdürmektedir. Temellerini, 1985 yılında İpsan İplik firması ile oluşturan ST Grup sevkiyat işlemlerini Denizli Organize Sanayi bölgesinde bulunan 41.000 m2 fabrika binasından yürütmektedir. ST Grup, kurulduğu günden bugüne "Daima En İyisi" ilkesini prensip edinerek kalite ve satış sonrası hizmetlerde Türkiye'nin lider bir markası haline gelmiştir.



GENİŞ SERVİS AĞI

Müşteri memnuniyetine odaklanmış servis konsepti ile STMAX'ın yurt çapına yayılmış geniş servis ağı ile desteğe hazır.


YEDEK PARÇA GARANTİSİ STMAX

modelleri en iyi teknolojilerle üretilir. Olası teknik hatalarda ise orijinal yedek parça garantisi sunuyoruz.


HIZLI ÇÖZÜM MERKEZİ STMAX

modelleri ile ilgili her türlü görüş, eleştiri ve önerilerinizi müşteri destek ekibimize iletebilirsiniz.

Kalite ve Çevre Politikası

ISO 9001:2008 Kalite Belgemizle, işletmemizde üretimden başlayarak pazarlama ve satış sonrası hizmetlere kadar tüm aşamaları kapsayan ve sürekli gelişmeyi hedefleyen "Kalite Yönetim Sistemini" uygulamak.
Hizmet sunarken çevre ile ilgili tüm yasal kurallara uymak,
Çevre kirliliğini önleyerek, küresel kaynakların verimli bir şekilde kullanımını sağlamak,
Atıklarımızı geri dönüşümle tekrar kullanıma kazandırmak.



Anahtar Kelimeler: STmax, STmax motosiklet, STmax bisiklet, STmax servis, STmax yetkili servis, STmax elektrikli motosiklet, STmax gf500, STmax partner, STmax dora250, STmax star, STmax kobra,

Tüm Servis Kategorileri