NUR ELEKTRONIK - AWOX Dayanıklı Tüketim Malları Yetkili Servisi

NUR ELEKTRONIK - AWOX Dayanıklı Tüketim Malları Yetkili Servisi

Mımar Sınan Mah. 72.Sok. N0:31/B Şahinbey - Gaziantep

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster

Yorum Yaz

Lütfen Puan veriniz !

Lütfen yorumunuzu yazınız. Küfür, Hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.

NUR ELEKTRONIK - AWOX Dayanıklı Tüketim Malları Yetkili Servisi bulunduğu yer ve çevresine Awox markasının Beyaz eşya,kombi,klima,televizyon ve ankastre ürünlerinin garantili olarak aynı gün içerisinde servis hizmeti vermektedir. Ayrıca diğer markalara ise özel servislik yapmaktadır.

Dayanıklı tüketim ve tüketici elektroniği sektörlerinde üretim, pazarlama ve satış sonrası destek hizmetleriyle faaliyet gösteren Awox yaklaşık 3.500 çalışanı ile merkezi Türkiye olmakla birlikte dünya çapında toplam 6 tane üretim tesisine sahiptir. 

Yıllık 20.000.000’un üzerinde son teknoloji ürünü LCD ve LED TV, cep telefonu, uydu alıcıları, kettle, elektrikli cezve, ütü, blender gibi elektrikli küçük ev aletleri, infrared ısıtıcı, elektrikli soba, klima ve beyaz eşya üretimiyle bünyesinde 2.000’den fazla kişiyi istihdam eden Tectone A.Ş. olarak en büyük önceliğimiz olan müşteri memnuniyetinden ödün vermeden kapasitemizi artırmaya ve aşağıda belirtilen ürün gruplarında her geçen yıl üretim hacmimize milyonları eklemeye devam ediyoruz.

 

 





Anahtar Kelimeler: awox, awox servis, awox teknik servis, awox televizyon, awox uydu sistemleri, awox kucuk ev aletleri, awox beyaz esya, awox dayanikli tuketim, awox yetkili servis,

Tüm Servis Kategorileri