YILDIRIM TEKNİK - Ariston, Hotpoint ve İndesit Yetkili Servisi

YILDIRIM TEKNİK - Ariston, Hotpoint ve İndesit Yetkili Servisi

Çırpan Mah. Fevzipaşa Cad. No:88/A Mustafakemalpaşa - Bursa

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster

Yorum Yaz

Lütfen Puan veriniz !

Lütfen yorumunuzu yazınız. Küfür, Hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.

YILDIRIM TEKNİK - Ariston, Hotpoint ve İndesit Yetkili Servisi, bulunduğu yer ve çevresinde bu markaların beyaz eşyalar, kombiler, klimalar, yoğuşmalı kombiler, hermetik kombiler, elektrikli termosifonlar, klimalar, ısı pompalı termosifonlar, duvar tipi yoğuşmalı kazanlar, yoğuşmalı yüksek kapasiteli yer tipi kazanlar, solar sistem, ısı pompaları, oda termostatları konusunda yetkili teknik servis desteğini vermektedir.


Ariston, dünyanın dört bir yanında verimli ve yüksek kaliteli konfor çözümlerini İtalyan tasarımı ile buluşturarak sunan uluslararası bir ısıtma ve su ısıtma uzmanıdır.
 
Ariston, uluslararası deneyimi ve müşteri ihtiyaçlarına gösterdiği özen ile 50 yılı aşkın zamandır, 150’den fazla ülkede, milyonlarca ailenin güvenini kazanmıştır. Ariston, tesisat ve bakımın tüm aşamalarının daha pratik ve kolay olmasını sağlayarak işin uzmanları ve profesyonelleri tarafından takdir edilmektedir.

Hotpoint,yoğuşmalı kombiler, hermetik kombiler, elektrikli termosifonlar, klimalar, ısı pompalı termosifonlar, duvar tipi yoğuşmalı kazanlar, yoğuşmalı yüksek kapasiteli yer tipi kazanlar, solar sistem, ısı pompaları, oda termostatları, boylerlerdir. Ayrıca Hotpoint güvencesi ile beyaz eşya ürünleri de yer almaktadır.
 
 
 





Anahtar Kelimeler: ariston, ariston servis, ariston yetkili servis, ariston teknik servis, ariston kombi, ariston isitma, ariston beyaz esya, ariston yogusmali kombi, ariston termosifon, ariston sofben, hotpoint, hotpoint servis, hotpoint yetkili servis, hotpoint beyaz esya, hotpoint kombi, hotpoint isitma,

Tüm Servis Kategorileri